Yangın Merdiveni Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda deyiş belirtilen noktalarda sınırlı süre ısı ve alaz geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

You can email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu ovamızda;

Veriler bapların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin ıcığı cıcığı manevra içinde kaydedildiği karınin gerçeklik hayatta aynı hatimeları vermeyebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve reva yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

ölçünlü ve sertifikasyonlara şık olarak örgülmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve dokuması gereği yangın kapısı genel anlamda selen ve ısı yalıtımına tatminkâr evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla baş başa istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik bölümünde de tam sızdırmazlık sağlanır.

Yangın anında yalım ve duman intikallerine onay vermeyen baplarımız âdemoğlu ve ateş parçasılar için sağlam bir suhulet sağlamlamaktadır. 

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını dikilmek yürekin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Müzelik örgülarda ve yangın merdiveni alanı sıkıntılı olan binalarda yangın kapısı kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block Yangın Çıkış Kapısı including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page